Laat je inspireren!

Hier delen we onze ideeën over design, nieuwe technieken en ons bedrijf.

Waarom kiezen voor een zwembad met hoge skimmers?

14/5/2020

Wil je graag een overloopzwembad, maar ligt het prijskaartje hiervan toch wat buiten budget? Dan hebben wij bij DLD-pools hiervoor de ideale oplossing. Met onze unieke Niveko high skimmers kan het water helemaal tot aan de rand, doordat de skimmers zich vlak onder de boordsteen bevinden. Hiermee krijgt u het effect van een overloopbad met een super hoog waterniveau en de skimmer zal het vuil optimaal afzuigen.

Plannen voor het plaatsen van een zwembad in de tuin? Dit is waarom een "NIVEKO high-tech polymer" zwembad van DLD-pools de beste keuze is.

2/5/2020

Op vakantie kan je genieten van onbeperkte toegang tot het zwembad. Maar een vakantie is voor het ogenblik minder binnen handbereik? Je wil de veiligheid voor je familie garanderen? Maar je wil dat vakantiegevoel niet opgeven? Je wil het heerlijke gevoel ook thuis creëren? Dan is een zwembad in de tuin laten aanleggen iets voor jou.

Welke voorzieningen voor mijn zwembad?

23/4/2020

Bij het plaatsen van een zwembad komen er nog heel wat extra zaken kijken, waar je vooraf best even bij stil staat. Wij zetten deze dingen even voor je op een rijtje.

Wat is een Bio-pool?

16/4/2020

Een Bio pool is de ideale tussenoplossing voor wie wil genieten van alle voordelen en luxe van een zwembad, maar graag zwemt in drinkbaar en natuurlijk water. Onze bio-pool heeft oog voor de natuur.

Waar rekening mee houden bij de keuze van je zwembad?

23/2/2020

Wij helpen je in de zoektocht naar het vinden van een zwembad dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Waarom een NIVEKO high-tech polymer zwembad en wat zijn de voordelen?

28/1/2020

Interesse in onze zwembaden? info@dldpools.be www.dldpools.be