Waarom een NIVEKO high-tech polymer zwembad en wat zijn de voordelen?

Interesse in onze zwembaden? info@dldpools.be www.dldpools.be

Een NIVEKO high-tech polymer zwembad wordt geleverd in de vorm van een osmosebestendige monoblok kuip.

Bij het aanleggen van deze zwembaden is precies maatwerk mogelijk. Deze aanleg duurt bovendien slechts een week.

Chemisch resistent – geen osmose

Wat een  DLD-pools zwembad onderscheidt van de concurrentie is zijn chemische resistentie. De stof is van nature uit antibacterieel, waardoor deze bijvoorbeeld ook vaak gebruikt wordt bij de constructie van waterleidingen. Deze zwembaden zullen daarom nooit aangetast worden door osmose, een chemisch diffusieproces waarbij er zwarte bubbels ontstaan in de kuip.

Kleurvaste kuip

Het zwembad wordt steeds in de massa gekleurd, wat resulteert in een ongeziene kleurvastheid. In tegenstelling tot zwembaden uit het goedkopere polyester zal het doorheen de jaren dan ook veel minder aangetast worden door schadelijke UV stralen.

Volledig op maat

De kuip wordt opgebouwd uit massieve platen die aaneengelast worden. Zo kan men het zwembad uitwerken in zowat alle mogelijke vormen en maten. Zwembaden uit epoxy of polyester worden daarentegen uitgegoten op basis van een voorgevormde mal en bieden op dit vlak veel minder mogelijkheden.

Snelle plaatsing

Omwille van het maatwerk, wordt een NIVEKO high-tech polymer zwembad steeds geleverd in monoblok. Dit betekent dat de kuip op voorhand geassembleerd wordt waardoor deze kant en klaar in uw tuin kan worden ingegraven. De plaatsing neemt maximum een week tijd in beslag.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een NIVEKO high-tech polymer van DLD Pools zal er na twintig jaar immers nog steeds pico bello uitzien. Bovendien kan je het zwembad volledig op maat van je tuin laten aanleggen.

En dit met een prijs die respect heeft voor uw portemonnee.