aquadeck

Aquadeck® is een producent van hoogwaardige, exclusieve zwembadafdekkingen, gemaakt van lamellen, die jouw zwembad veilig en stijlvol bedekken.

Professionaliteit, allround gastvrijheid, de garantie voor topkwaliteit, uitstekende service en uitgebreide ondersteuning zijn kernwaarden die consequent worden nageleefd en geleverd door Aquadeck®. Elke dekking wordt op maat gemaakt. Een ervaren team van deskundige professionals staat garant voor toegewijde zorg en aandacht voor de productie van jouw zwembadafdekking. Aquadeck® bevindt zich in Budel, Nederland.

Het product

Aquadeck® is een geavanceerd product: stijlvol en technologisch geavanceerd.

De hoes is ook een perfecte oplossing om bladeren, vuil en insecten te voorkomen. Door de verschillende installatie-opties integreer je de stijlvolle cover eenvoudig in zowel bestaande als nieuwe pools. Aquadeck® is een voorloper op het gebied van technologie en innovatie. Het unieke anti-algensysteem houdt de lamellen schoon. Bovendien zorgt het isolerende effect van de lamellen voor een aangename watertemperatuur. Dit effect wordt zelfs versterkt als je de zonnelamellen installeert, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

dat Betekent …

Kwaliteit en innovatie

Vooroplopen in technologie: een slim zelfreinigend anti-algensysteem.
Persoonlijke assistentie en oplossingen.
Veilige en energiebesparende zwembadafdekkingen.

Anti-Algen
Dankzij innovatieve groeftechnologie wordt het water verfrist en gecirculeerd in de lamel, zodat het waterbehandelingssysteem afbreekt en algen verwijdert.

4 jaar garantie
Met Aquadeck koos je voor topkwaliteit. We hebben uitgebreide garantievoorwaarden op techniek tot 4 jaar. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op PVC en 5 jaar op pc-latten. Dat is het vertrouwen dat we hebben in onze producten.

Subscribe for free resources
& news updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form