Niveko

DLD-Pools officiële dealer van de Custom-built monoblock zwembaden Niveko.

25 jaar ervaring, meer dan 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden per jaar geïmplementeerd. NIVEKO is een synoniem geworden voor een zwembad van compromisloze kwaliteit. Als officiële dealer van het merk NIVEKO staat DLD-Pools garant voor deze topkwaliteit.

Een op maat gebouwd zwembad volgens uw dromen? Onze zwembaden zijn aangepast aan uw dromen. Naast de klassieke rechthoekige vorm van zwembaden, leveren we ook zwembaden met atypische afmetingen en plattegronden.

Awards

NIVEKO heeft meer dan 25 jaar ervaring en implementeerde meer dan 6500 projecten in heel Europa.

NIVEKO won verschillende prestigieuze prijzen. Onder hen een prijs van de Belgian Pool Association voor het unieke stille overloopzwembad. NIVEKO won ook goud in de eendelige buitenzwembadcategorie bij de UK Pool & Spa Awards, een organisatie van het prestigieuze Engelse tijdschrift Swimming Pool Scene.

Perfect vakmanschap

We houden ons bezig met kwaliteit.

Perfect vakmanschap en een lange levensduur van onze zwembaden zijn onze prioriteit. Daarom kiezen we zorgvuldig elke leverancier. Al onze zwembaden zijn technologisch geoptimaliseerd voor betrouwbaar en economisch gebruik.

Door trends in de branche te volgen en nauw samen te werken met onze partners, maken we onze zwembaden tegelijkertijd uniek, functioneel en praktisch.

Subscribe for free resources
& news updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form